Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen poet

Jag är
ingen poet
Skriver fri vers
hackigt och kantigt
Men gör
så gott jag kan
för nöjes skull
Det får duga




Fri vers av ghost
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 14:20



Bookmark and Share


  Kalle.O
Fortsätt så, gillar dina "kantiga" texter...
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost