Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Jag är mjuk och sårbar när jag vill ha dig så där, baby
Som mitt bara bröst är för dina fingrar
Jag är av kärleksbörd och jag vill ge dig min bön

När du kupar din hand runt mitt runda, leker lite
Och din unga bringa skälver av kraft
Du frågar Ryser du?

Jag vill ha dig så tätt till intill mig varje
sekund som föds denna natt
men din kropp känner inte stillheten hos min hud

Vet du inte? När du bara älskar och glömmer allt annat
är det som om eldslågor slickar min kropp
vitglödgat stål är dina kyssar mot min mun

När du rör dig sakta över mig och alla ljud försvinner utom våra andetag
och i mig dansar orden Jag Älskar Dig
Jag Älskar Dig

Så vill jag Älska med Dig, älskling
Jag vill ha dina blickar i mig så som jag sänker mina blickar i Dig
din skönhet förför mig

och som i en dans som aldrig lyckats dämpa vår hunger för kärlekstrams
vill jag känna varenda millimeter av din kropp mot min
vi kan väl röra oss sakta, sakta, sakta

Älskade Du
Låt dina kärlekssprång lugna sig, det ber jag dig
Ta hand om min längtan
låt den ivra sig och omfamnas av din närhet
Var i mig, länge
Älskling
Jag är av kärleksbörd och så lyder min enda kärleksbön




Fri vers av volatile
Läst 1041 gånger
Publicerad 2005-12-01 23:04



Bookmark and Share


  Albert
mjukkärleksförklaringsälkogspoesi säger jag också
hu va snygg den här ääär!
2007-04-06

  Lidde
Underbar att läsa
2007-01-23

  Freeman
Man ryser av dina ord...du har skapat ett mästerverk tycker jag!
2007-01-10

    SEMPER MEA
härliga ord
2006-11-02

    ej medlem längre
Okej, ´jag gillar porrpoesi, tycker att det är ngt av det finaste man kan läsa; men din mjukkärleksförklaringsälkogspoesi-är fan så mycket bättre!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile