Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skönhet från det inre

ser skuggornas
bojor i dina ögon
hör
eko av svart ljus
i dina ord

men under din text
finner man ett djup
som väcker längtan

fångar vattenmassorna och
gör havet till en öken

för du får en att vilja leva
i eldens hav

en skönhet från det inre
visar en själ
som behöver plåstras om
så den
kan blomstra
än en gång




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-21 22:36



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint...
2010-11-22

  Janne
En sån kärleksfull dikt
berör mig mycket


"kan blomstra än en gång"


Mvh


Själens krigare.
2010-11-22

  peter markurth
mkt fint
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson