Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten som inte blev

Och jag dansar blå, när du blundar
liten tår som sjunger nerför min kind
Liten sorg för allt jag trodde jag var
lämnade orden mig inom tystnad?
Tänker älska dem och dikta ändå.




Fri vers av poetlinan
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-22 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan