Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viska något om kärlek i mitt öra

Han lindar en brun lock av mitt hår
runt sitt finger
Hans fingrar går på upptäcktsfärd i min nacke
söker sig nedför min nakna rygg.
Fingrar på min enda skönhetsfläck
han vilar läpparna mot min hals
och viskar något om kärlek i mitt öra.
Jag kan inte urskilja orden
de flyter ihop
och tycks inte ha någon logik.
Men ord betyder så lite
när vi ligger så nära vi kan komma.
Nakna och avskalade inför älskande ögon som inte dömer.
Han drar sina fingertoppar över mina bristningar
över mina tunna ärr
över mina alldeles för bleka ben.
Han tycks söka med blicken
leta efter något
en vrå att hitta hem i
gömma sig i.
och allting som borde ha känts så fel
blir så rätt när han älskar.
Mig.





Fri vers av annasofia.
Läst 652 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-11-22 16:17



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Det pirrar mellan raderna och orden viskar som värme rakt in i örat
2013-11-23

  Bibbi VIP
Gillar
2013-01-29

  Helena C.W.
En öm och sensuell dikt som är välskriven.
2013-01-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar skrivelse och känsla
2013-01-05

    ej medlem längre
Triumfatorisk hyllning till den äkta kärleken!!!

RESPEKT
2012-12-04

  blaite
Mmh så bra
2012-12-01

  Celticgirl VIP
Håller med alla nedanstående. du har verkligen lyckats med att förmedla känslor via denna text. helt underbar!
2012-10-18

    ej medlem längre
Ännu en pärla, vackert..
2012-09-11

  Freeman
Ojojoj...jag hoppas du kan fortsätta med detta...skrivandet, för du är så bra!
"men ord betyder så lite, när vi ligger så nära vi kan komma"...då är man nära <3
2012-09-11

  hets
fint!!!!
2012-08-06

  bittemi VIP
Så otroligt fint om kärlek!
2012-07-12

  Angélica Kloberg VIP
Får hjärtat att slå ett extra slag.
2011-07-09

  marinanils
Vacker och sårbar
2011-03-12

  F.
Fantastiskt. Du är.
2011-01-11

    vilgot hellros
så vackert
2010-12-16

    aouwseh
Väldigt fin och ärlig!
2010-11-24

  Julio VIP
Riktigt riktigt bra
2010-11-24

  Niclas Petersson VIP
En fantastiskt fin kärleksdikt!
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-11-23

  Lars E Jönsson
klockren kärleks dikt.bra
2010-11-22

  stella
Bara ren kärlek gör detta!
2010-11-22

    ej medlem längre
så otroligt vackert och kärleksfullt, riktigt härlig läsning
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.