Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring sker i vinterkylan

tiden ändras
själen slickar sina sår
bygger upp
fångar upp värmen
som äter upp mörkret ´
som lever i kring

vintern
skapar vit magi
i naturen
ger bilder så underbara
och fyller luften
av en brasa som ingen ser

förändring sker
i vinterkylan
och livet ger fröet
liv
i den kalla lockande
djupa marken




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 21:22



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-11-23

  peter markurth
vackert
2010-11-22

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tycker om denna dikt. Mycket fin att läsa. Om bara... fröt blev fröet.. skulle jag vara helnöjd.. :), men det är bara som jag känner
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson