Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Namnlösa ord"



Tystnad är fylld
av namnlösa ord
fylld av
mig
dig
oss.

ord
som läppar inte förmår yttra
erkännande av förflutna kärleken
sanningen om vår inre
fantasier
drömmar

tystnaden är uttalande
av det som inte finns i ord
namnlösa känslor
bortglömda drömmar
ändlösa fantasier
osagda kärlek.

tystnaden är fylld
av tystnaden.






Fri vers av Pilgrim
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-23 10:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
fantastiskt vacker
2010-11-26

  MissManic
Jättefin!!!
Applåd och bokmärke här :)
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim