Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror inte på att tiden " läker" sår men jag tror att tiden ger någonting...


Låt tiden läka

Ge sorgen tid
Sorgsna steg är långsamma
Tankar som flyter segt
känslor som värker i kropp

Sorgens vind för dig sakta och varsamt
lite framåt, lite tillbaka
vindgungan vaggar dig fram och tillbaka
Den ger dig tid att sörja i sin pendelrörelse

tills du orkar

gå ett steg
i
taget




Fri vers av Maiah VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-23 16:42



Bookmark and Share


  Janne
Fint skrivit av dig
att ge tid för läkning


"stanna upp i tillvaron
och låta känslorna flöda"


Mvh


Själens krigare.
2010-12-03

  Julio VIP
Läkande text..det känns
2010-11-25

  Niclas Petersson VIP
Precis så. Tid.
Jättefin.
Gillar. Mycket.
2010-11-23

    Loffe
Åh, den här tycker jag om... Wow!
En jättefin dikt om ett svårmodigt ämne.
Jag är inne på samma linje som du... Problemet för mig är att jag ständigt har så många tankar i huvudet att en sådan process nog kan hålla på hela min livstid. Men det kanske jag inte är ensam om att känna.
2010-11-23

    Herr Ångest
Fint o trösterikt.. Bra!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP