Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag dör önskar jag att ni har en rakabajsarfest och super för mig med!

om jag dör nu
kommer du då stå vid min grav
viska förlåt
säga vackra ord om min tid på jorden
lägga vita rosor på min grav
läsa de vackra orden och tända ett ljus?

då vill jag att du skiter i det när jag dör

för jag önskar att du sitter vid en solnedgång och tänker på mig
skrattar åt alla fula ord vi om varann sagt
säger hur jävla dum jag var den gången i köpenhamn
sparar pengarna till rosorna och köper dig en trevlig hatt
jag vill att du skrattar och ler
och lever livet för mig med!

så håll ingen dyr begravning
lägg inta massa pengar på en vacker begravning
spara pengarna och gör något kul
åk på tivoli något som vi hade gjort om jag var i livet
varför ska ni sörja
gläds åt den tiden som vi haft

men än så länge lever jag
och jag skrattar och ler
och så länge jag ej är död
så lev med mig och fler




Fri vers av ms Piggy
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 17:57



Bookmark and Share


    oktobertankar
lite melinda sue pacho där
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy