Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rensar tankar...


Ostämd



likt en ostämd ton får mig att grimasera
och vrida mig av smärta,
liksom ljudet av naglar som
rivs mot en svart tavla skriker något
inom mig


men det är väl ändå så att smärta
får mig att minnas att jag lever








...och kanske undra lite varför?




Fri vers av Didilou
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 00:12



Bookmark and Share


    EeB
effektfullt med sista meningen och dispositionen av det hela.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Didilou
Didilou