Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen är vacker och skön, ändå finner jag att det smärtar mig mer än skapar ro.


Våren

Våren ropar och sträcker sig fram,
med utsträckta armar.
Varmt och vackert lägger den sig vid våra fötter. Sprider ljus.

Jag vill lägga mig ned med den, supa in glädjen om en förgången vinter.
En plats att vila.
Blunda.
Hålla andan
för att sedan vakna upp på nytt.
Vara oskyldigt pånyttfödd i en smärtsamt krånglig värld.

Håller andan. Blundar. Hoppas.




Fri vers av Didilou
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Didilou
Didilou