Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd




som en förälskad fjäril
instängd i glas

sprängs mina vingar
mellan trånga ytor

alla de principer
kan lätt suddas bort

du kanske blir förvånad
din blick kanske byts ut

men ibland faller regn uppåt

och du finns ständigt i allt
som jag ser

glaset vandrar ondskefullt,
nu krossas en slynas vingar
under eget självhat.




Fri vers av Svartsilver
Läst 433 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-24 09:10



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
jag känner igen mig i texten. :) så den tilltalar. tack
2010-11-24

    Melona
otroligt stark inledning

"som en förälskad fjäril
instängd i glas

sprängs mina vingar
mellan trånga ytor"

det är för mig en alldeles egen dikt, tack!
2010-11-24

  yta
Ja vad ska jag säga.. Bra som alltid
2010-11-24

  Lars E Jönsson
"regn faller uppåt" intressant ........vi står alltså på huvudet
2010-11-24

    tramp
Snygga strofer här ! "Regn som faller uppåt"… känns jobbigt

Applåder !
2010-11-24

  Larz Gustafsson VIP
"En slynas vingar".
Helt otrolig fras.
Som en magpumpare på något sätt.
Chockverkan.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver