Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En aforism

De flesta kända visdomsord är skrivna av människor som inte lyckas leva efter dem.




Fri vers av Inutipojken
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-12-02 13:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag antar att den som skrev denna text inte heller vill vara den som uppfyller profetian om att vara 'den utvalde'. En föredömligt skriven text som även är tänkespråk, paradox, ödets ironi.
2012-02-24

  Vacant
Kul, och sann i sin paradox. Bra!
2006-11-15

    David Wästerfors
Så sant, om utropet tillåts.. Det blir ju paradoxalt: ett visdomsord om visdomsordens fåfänga, hur ska man betrakta DET visdomsordet? Kul...
2005-12-21

  Lisa
Är det så? Förmodligen. De skrev dem kanske på sina dödsbäddar, när polletten äntligen trillat ner. Och fastän vi har dem nedskrivna är det ofta hemskans svårt att att tillgodogöra sig dem. Det kanske kommer i våra sista minuter för oss med...
2005-12-15

  sol
tror jag fått ny favorit! detta var genialiskt. självklart är det så, annars behövde man knappast skriva det för att komma ihåg!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Inutipojken