Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(upptäckte att mina rekommendationer bildar en spännande fundering. Tack Lisa, Tomas, lissa, Bruce Wayne och Nanna Johansson)


Hemsidesdikt

Konsten att lura mig själv
denna dyrköpta vinter:

det kan vara
februari
när jag blir gammal.






Fri vers av Inutipojken
Läst 747 gånger
Publicerad 2005-01-11 14:38



Bookmark and Share


  pixter

2005-01-13

    David Wästerfors
Den blev märklig och intressant. Spännande också vad ett kolon kan betyda (efter "denna dyrköpta vinter"), ger liksom dikten mer spänst.
2005-01-12

    David Wästerfors
Den blev märklig och intressant. Spännande också vad ett kolon kan betyda (efter "denna dyrköpta vinter"), ger liksom dikten mer spänst, tycker jag.
2005-01-12

  Lisa
(måste titta i min nya synonymordbok efter fler varianter på fantastiskt. Jaja, klubben för inbördes beundran, jag vet...) Vilken kul idé! Och vad bra det blev! Hissnande perspektiv, gravt allvar, komisk insikt? Snyggt obeserverat och ihoptotat!
2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Inutipojken