Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på insidan av min handflata


du får mig att tappa balansen
och jag har inte hittat den
sen du var här

du förför mig
tills jag glömmer all rädsla
och det är så skönt
att vara förlorad
i dig

dina konturer är
ristade på insidan av min handflata
sådär så att dem aldrig glöms bort

de är mest ett försök
att få mitt huvud att skilja på
allt som är och inte är

verklighet är inte verkligt
vi är inte verkliga
men jag älskar dig ändå

kom tillbaks till mig
för varje gång du försvinner
tror jag att det är verkligheten
som hittat tillbaka




Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 13:57



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Dumt att läsa på väg till jobbet, jag blir ju alldeles tårögd. Riktigt väkbeskriven om en obehaglig men en känsla man måste komma över. Fint skrivet söstra.
2011-03-14

  Didilou
dina konturer är
ristade på insidan av min handflata
sådär så att dem aldrig glöms bort

Älskade dom raderna
Bra skrivet!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria