Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd, förlåt


jag saknade inte innan dig
nu är jag så rädd varje gång du går
för det gör så jävla ont
att spendera timmar dagar nätter
utan dig

Det gör så ont
att jag ibland önskar att du inte var
fattar inte hur jag skulle leva då

Du har nästlat dig in så jävla djupt
och fyllt ett tomrum jag inte visste fanns

jag älskar dig
man kan inte beskriva det med ord
men jag vet att du förstår ändå
du älskar mig

men kan du förstå när jag säger hur du fattas mig
varje gång du går
inte är här

kan du förstå att jag aldrig någonsin
vill leva
utan dig

kan du förstå hur rädd jag är
för att säga det
till dig




Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 23:46



Bookmark and Share


    Anne Lindlöf
Du skriver väldigt bra, man blir berörd och får massor av känslor...
BRA!!!!
2011-04-16

    Anne Lindlöf
Du skriver väldigt bra, man blir berörd och får massor av känslor...
BRA!!!!
2011-04-16

  Matilda Linnéa Tinér
jag älskar dig
så mycket att
det gör ont
i mig,
när du känner
sådär.
2011-04-13

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria