Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet efter


det var hjärtat som bytte plats
i slutet av fingertopparna som fastnat vid din hals
det var åren jag glömde hur man höll balans
lämnade livet bakom veckan hon målade svart
ni skulle hört era ord för de ekar ännu kvar
ett vinddrag i mitt huvud jag inte kan komma ifatt
hon och du valsar i takt till mina andetag
de är snabba nu för jag försöker andas fort
farande konstant istället för inte alls
varje liten tidsförskjutning är ett skott jag tar
förlorade bitar i väntan på inget alls
hon tog en väg och du föll efter
och jag fastnade i drömmarna om ett mirakel
som aldrig skulle fått ske
det var så jag blev en annan
än den ni brukade se
det jag höll inuti blev tillslut en del av er




Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria