Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gör ursäkter och förklaringar till synonymer


du andas bara ursäkter
för din existens
för allt du byggt och skapat
rasat

och jag vill krossa dina ord
se dem falla och slås sönder
mot skärvorna av oss
du la i min hand

varje gång du är i närheten
jag förbannar mig själv
för att jag en gång lyssnade
på dina ursäkter
nu ekar de i hjärnan
jag aldrig lyckas skydda
från tankarna
om dig

jag vill krossa dig
se dig brytas ner
jag hatar mig själv
för det
jag hatar dig
för det

men
du fick spotta på mig
många gånger
så nu vill jag spotta på dig

och
om det så blir det sista
jag gör
mot dig
ska jag se till någon gång
att du förstår
att för det du gjort
finns inga ursäkter

det enda du kan säga
det enda som är sant
är att du slutade älska mig
men det är ingen ursäkt
för det du gjort
finns inga jävla ursäkter




Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria