Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag får inte mer

jag får inte ta dig mer
så jag ligger helt stilla
med dina händer i mitt hår
snabba är dem
och min kropp bultar
i hela min kropp bultar det
jag vill att du ska ta mig
men du får inte ta mig mer
inte ens i nacken tar du mig
dina händer saktar ner nu
sen slutar du
fan tänker jag
helvetes jävla skit




Fri vers av Josefine Anna Victoria
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-10 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra<3
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Josefine Anna Victoria