Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värm där fruset är




ge mig en endaste dag i närhet
kom nära, andas i mitt öra
kärleksorden jag saknar
värm mig där fruset är

viska att allt är kvar




Fri vers av sunnanvind
Läst 460 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-24 22:30



Bookmark and Share


  TT
...känslosamt...vackert...bra!!!
2011-03-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
precis så..
just så......
mmm, såå bra.....

applåder


kb
2010-11-26

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-11-25

  Bibbi VIP
Må Din bön bli hörd.
2010-11-25

  anits VIP
Vackra bedjande rader
2010-11-24

  walborg
Oemotståndligt uttryckt vädjan.
2010-11-24

  Eric R Ström
Kärleken tinar det frusna
Ett mirakel
2010-11-24

  Micael Axelsson
Känns lite sorglig. Stingande saknad efter någon att sitta nära. Den som viskar värme in i hjärta o med arm värmer kropp. Jag lyssnar, lyssnar en gång till... för jag känner starkt inför dessa rader.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind