Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när inombordsglöden falnat


när inombordsglöden från dig falnat
vackerheten i dina ord blir till tomma fraser
då sluter jag mitt skal tätare om mig
för att du inte ska märka det som brustit

och aldrig mer vänder jag åter




Fri vers av sunnanvind
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-26 18:35



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Ingen rök utan eld, ingen kärlek utan tändvätska. Att vara kär i förälskelsen är ett evigt sökande efter tändstickor.
2011-01-08

  Bibbi VIP
Skriver under på Karl-Bo Lundstedt här.
2010-12-31

  Bengt VIP
Du skriver väldigt vackert. Jag känner igen mig i Din sorg.
2010-12-11

  Eaglemountains VIP
berörande - men så väl formulerad ...
2010-12-01

  ~Leonardo~
Det är en väg som bara leder en åt ett håll, kan känna igen hur det är när det brister på detta sätt. väl förmedlat i koncisa ordalag.
2010-11-27

  anits VIP
Mycket fina rader men
smärtsamt att läsa
2010-11-26

  walborg
Subtilt.
2010-11-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
känns igen.. smärtsamt
dock, väldans snyggt poetat...
applåder i mängd...

kb
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind