Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D`Anglettere

D´Angleterre sa han och kastade sig in i taxin

jag undrade vad en frukost skulle kosta där..

när tandläkarn hade gjort sitt

gick vi ut och tog bussen




Fri vers av Christine Sabel
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel