Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfulla tecken

Det finns en sjö
intill var strand
Man ser ett hav
vid människoland

Jag vet en äng
där rosor niger
En tidig morgon
när ljuset stiger

Det viskas i vinden
små gåtfulla ord
Ett kärlekens bud
till vår arma jord

Man ser en stjärna
så vacker en kväll
Den strålar så klar
vid kärlekens tjäll

Den porlande dalen
är månklar i natt
Försök finna ljuset
där sanningen satt

Det flammar en låga
för tvivlets namn
Två solröda segel
mot frihetens hamn

Det gåtfulla ljuset
är skuggornas vän
Att friheten segrar
det har jag på känn




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-26 13:00



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt,som berör
och ger glädje
2010-11-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Positiva tankar
Du tankar ner
det positiv
framgång
oftast ger!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO