Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora skärseldens mörkaste natt


Så många  nätter jag vakat mig igenom
för att nästa morgon tro
att jag passerat botten av djupet
av den svartaste förtvivlan, ensamhet, ångest
så har det visat sig vara blott in försmak av
det slutliga provet,

 

 "den stora skärseldens allra mörkaste natt"


svartare än allt annat jag skådat


Med ljuset som nu kommit in i mitt liv
är jag övertygad om att

"den stora skärseldens allra mörkaste natt"
är  passerad

övertygad om att ljuset från Andra Sidan
kommer att förtränga både skärseld och mörker


eftersom ljuset och kraften därifrån är starkare än allt annat




Fri vers av Nic
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-12-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic