Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is

Mörka toner av tystnad
Sprider sig Inom mig

Likt ett fiskedrag utan metspö
ligger jag 30 meter under is

Varför ska det vara svårt att låta en själv stråla

Genom fruset vatten & snö?
Förbi markytan & ovanför himmlen?

förbi det vi kallar bekymmer..

vi låter istället gatlyktorna & tvn´s bakgrunds-ljus
Lysa våran väg genom livet

För det är enklare än att smälta frusna tårar




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl