Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlemorskimmer och musselskal


Då mitt jag mår bra
lyser jag som en gnistrande pärla
utvecklad i ett omhuldande ostronskal



men ibland orkar jag inte riktigt
leva upp till denna pärlemorglans


och jag ber ödmjukt
om en plats bland musslorna
där jag kan vara en i musselodlingens mängd


och sluta mig inom mitt skal
utan att behöva varken glänsa eller synas




Fri vers av Nic
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-12-02 21:18



Bookmark and Share


  rebecca d
får mig att le. vilken fin bild..skimrande pärla och dra sig in i sitt skal, uttryckt genom musslan
2005-12-03

  Ola Rydberg
gillade denna skarpt
slutet var lysande
mänsklig
2005-12-02

  Cris
Musslor kan också innehålla pärlor... fin dikt som doftar havslukt och ödmjukhet.
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic