Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Jobb)igt

Jag har så jävla ont i min rygg,

men det är lugnt, jag är ingen ynkrygg.

Jag kämpar på tills det brister,

om jag kan så, ut med mitt fulla register.

Jag tror jag ska vila nu, kanske lägga mig ner,

trött i benen, ryggen, jag kan räkna upp fler o fler.

 

Kanske endå, thank god for sundays,

sometimes !




Fri vers av zacke :]
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 17:26



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
usch , inte kul med ryggont! En vetekudde värmd i micron lindrar :)
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld