Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

These thoughts became cages

någon sa att det smäller imorgon,
jag förstår inte vad du håller på med


men jag vet att det fungerar på mig.

 

 

jag glömmer aldrig det faktum att du åt på mig,
med kniven i vänster hand och gaffeln i höger

 


du började inifrån och arbetade dig utåt.

kanterna lämnade du på tallriken och gick, mätt och belåten.

 

 


nu för tiden tittar jag bort när du märker att jag ser på dig,


jag tror att jag är rädd,
för att hamna bakbunden på ditt middagsbord igen.

 


du firar ju bara att du än en gång vunnit över livet,

Jävla idiot.




Fri vers av fakieform
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 20:40



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Wow... Det här var riktigt grymt skrivet.

Jag gillar verkligen hur du beskriver hur din insida blev "uppäten" och dina kanter (skalet, kroppen) lämnades kvar, ihålig.

Känsla som känns igen alltför väl.

Hoppas du finner någon som göder dig med kärlek och lycka, snarare än någon som förtär och äter upp din existens.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform