Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smycke små

Jag vandrar mot ett smycke stort
en isnatt
lika klar

Allt ska prisas om min hals
och viska skön kristall

Det vill sig nu - jag vet

svaren börjat bjuda mycket

vill springa mot dig nu och hem

sluta vänta på mitt smycke




Fri vers av vissla
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla