Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt mått!

En liten grabb från Stora Brink
han drack ofta saft, drink efter drink
då sa mor, men du
en till är ju nog nu
då fyller lilla gossen en hink




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-30 09:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är otrolig
fenomenalt rolig
hittar ord till allt
förvandlar varmt till kallt
orden kan du hantera
så de säger så mycket mera
2010-12-01

    ej medlem längre
Han måste varit törstig. Den var rolig!


/Ann
2010-12-01

  ULJO
Den var bra den.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt