Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till O, det kvittar när du gör fel, du är endå alltid rätt för mig


Lite kärlek

Är det inte snart dags älskling
Att du i morgonljuset
Målar min kropp varm
Med din tungspets som pensel

Smek min hud smidig och len
Borsta bort alla bekymmer
Som tynger mina axlar
Jag vill kunna dansa fritt på ditt köksgolv igen

Ingen älskar som jag älskar dig
Innerligt och otämjt
I dina ögon ser jag oändligheten
Och jag vill föras dit, med dig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 21:38



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-12-01

  LassO
skön dikt och orden över är sånt som alla vill höra... vackert
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia