Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråzonerna

ibland känns allt bättre
när det är svart och vitt
det grå är okänt

och gömmer hemligheter
på djupt vatten

så mycket som lever i skuggan
som man vet finns
men ingen ser

gråzonerna
det man passerar
varje dag
får livet
att springa men även tiden
att genomsöka
varje vrå
i kropp och själ




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-01 00:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
många bottnar och säger väldigt mycket.
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson