Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...den första jag någonsin fick publicerad 2007...lika sann ännu...


Jag trodde...


Jag trodde jag hade en vän
En riktig vän
En vacker vän
En äkta vän

Jag trodde jag hade en vän
Som inte bara
Kom och gick
Som inte bara ville ha
En vän som också
Kunde ge
Inte bara ta

Jag trodde jag hade en vän
Men hon vände sig
Bort
Åt ett annat håll
Blundade
Ville inte
Vågade inte
Kunde inte
Finnas för andra
Än för sig själv

Jag trodde jag hade en vän
En sann vän
Och jag
Saknar henne
Varje dag
Timme
Ögonblick
Jag trodde
Jag hade
En vän…

TT

© 2007/2010




Prosa av TT
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-01 08:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt!
Jag vet hur du känner dig ...
2011-01-13

  PPQ
smärtsam
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT