Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinka lilla stjärna


Blinka lilla stjärna där,
vet du vem jag är?

Vem är jag i detta hav av manus karaktärer?
Skulle du kunna säga mig vilken plats jag har i denna film?

Blinka lilla stjärna där,
vet du vart jag är?

Vart är jag i denna livscykel?
Skulle du kunna förtälja vart jag är i livet? Var är min plats?

Blinka lilla stjärna där,
vet du vem jag är?

Jag har ingen aning om vem jag är eller vart jag är på väg. Hur ska jag bete mig? Vad ska jag göra?

Snälla lilla stjärna där,
Säg mig vem jag är!




Fri vers av Katten
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 19:55



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Söt liten
dikt
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten