Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Manipulationsslem: Fisken i ditt foster, patentgen: kemikalien
- i ditt hem och råttan i maktens rövhål.



Brysselkål, Feta, Döa-råttor

Pip pip

Trettio min

Bromma och Bryssel

Kålhuven ekandes tomma

Ändra på, vända på

Vända dag

Vända bokhylla

UppOchNer

Passjävel och fylla

Väskan med

Vetenskapliga rapporter

 

Stand by

Ready take action

 

”Hej hopp, om du läser detta

e jag fast i Bryssel

maxstraff tolv timmar,

nyckeln ligger under Fetaosten

puss /A”

 

Feta Döa Råttor

lymfkörtlar och blodvärden

Bt-toxiner och rotmask

Manipulated green peas

Greenpeace, manipulating

Media, ghostwriting: pip pip

That’s me

 

Råttan i maktens rövhål

Au revoir tristess

pip pip 




Fri vers av Andreas Safer
Läst 698 gånger
Publicerad 2005-12-03 16:50



Bookmark and Share


  Andreas Safer
den röda tråden kommer i små gömda blder som jag krackat in i poeter.se (1 av 25 bilder/sekund) du kommer att avsky ärtor efter åt och göra www.greenpeace.se - till din startsida, MUAHAHAHA

2005-12-03

  sol
imponerande! aktiverade skrattgropen, men är nog lite svår att hitta tråden- eller så är det det som ÄR tråden? snyggt iallafall! gillar speciellt att du gör reklam för greenpeace mittialltihop. drogpsykostext, det är gott betyg!
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer