Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Sofie



Sov med en Dröm Igår

vaknar och saknar

henne, fortfarande

Sov med en Dröm igår

Om jag

kunde läsa tankar

kunde talande tystnad

tala för mig

vad vackraste läppar

vägrar mig


Drömmer Drömmen drömmar

tillbaka?


Sluddrar fel ord,

ovan som en oskuld

pirrar och tvekar i tanken

Men värmen, finns

bara ett ögonblick bort

nuddar och

älskar bort


Vill bara sitta

som i solen på stranden

lyssna och hålla handen

kyssa och andas

andederäkt

igen


Vaknade med en dröm igår

somnar och saknar

henne

fortfarande





Fri vers av Andreas Safer
Läst 792 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-01 15:03



Bookmark and Share


  Deniiise
Vacker.<3
2007-02-02

    virre
skickligt skrivet. en del helt briljanta formuleringar desutom:

"Drömmer Drömmen drömmar
tillbaka? "

Greatness
2006-08-01

  Shininkagemusha
Vilken härligt bitterljuv saknad du uttrycker här. Det är fan svårt att få kärlek att inte vara kliche´poesi men det här lyckas utan komplikationer.
2006-08-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt fin=)
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer