Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett dött språk för att dölja något som lever


ad rava avis, Kamikaze

ars amani, Namiranaa
est par aspera
ad astra

ad arma, ad fini
adances fortuna iuvat
amor vincit
fuckin\' omnia

ars amani, Namiranaa
est par aspera
ad astra




Fri vers av Andreas Safer
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer