Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulöga

Vargen yla,

smyger kring i vinterkyla.

Hungern river,

gula ögat glimma.

Av ljuset synes inte en strimma.

Ett troll slinka mer i tomma magen,

Den stora besten längtar sommardagen

då renar, kossor, får

i hagar går,

men än den stora best får smyga mången dagar

snart män med bössa honom jagar.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion