Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNDOMSVINTER

 

Drar pulkan uppför
berget bakom huset.
En massa skrikande ungar.
Mitt på berget går
en ränna av is
där man sätter sig ner.
Åhej vad det går!
På höger sida av backen
finns det kvistar
uppställda på rad,
ty World Cup går där,
på miniskidor.
Blåa, gula, röd och svart.
Var och en av oss
en Stenmark vart.

Drar pulkan uppför
berget bakom huset.
En massa skrikande ungar.

Mitt på berget går
en ränna av is
där man sätter sig ner.
Åhej vad det går!

På höger sida av backen
finns det kvistar
uppställda på rad,
ty World Cup går där,
på miniskidor.
Blåa, gula, röd och svart.

Var och en av oss
en Stenmark vart.

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 12:36



Bookmark and Share


  Miss Mod
Dessa minnen, ibland blev det ju faktiskt bra.
2010-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Oförglömligt.
Stora snöhögen vid Konsum: Herre på täppan...etc
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar