Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundhälsning

på vår promenad mötte vi en man med telefon
vi kände honom
men det var skönt att han hade med sig sin hund
ty
det var den som hälsade




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 13:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hunderbart!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP