Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag öppnar dörren

jag öppnar dörren ut och vädrar lungorna i kvällen och känner doften från brinnande ene. den kommer från vår värmande härd därinne. och jag ler, för jag vet att också asp, björk och gran, tall och ale - alla ger de sina egna dofter, när de eldas som ved.
njuter gör stenåldersjälen någonstans där i urdjupet av mitt inre.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-03 16:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag älskar också att elda i spisen. Håller med om allt :)
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP