Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har drömt


jag har drömt
om ett land där uppe

där ovanför molnen
i total harmoni

där tiden är upplöst
livet

och jag har drömt
om en plats där nere

långt under marken

en evig plåga
med brinnande eldar

och jag undrar
vart jag kommer hamna
jag

när klockan väl klämtar

för mig















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 19:47



Bookmark and Share


  walborg
Det finns inget helvete - helvetet har vi här på jorden - det finns bara frid och tidlös ro. Var inte rädd min vän.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP