Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nollställt läge

 

jag skrev en sammanfattning
om att leva på noll
jag ville få en uppfattning
om saker bortom min kontroll
alla skatter i min vardag
alla är som guld
det handlar om alla samtal
du gör för min skull

jag dömde ut en vän
det är värre än svek
jag grät i ett cinematiskt regn
önskar att allting vore på lek
det är äckligt att titta på
det är äckligt att sälja
det är äckligt att få
det är äckligt att svälja

det är en typisk saga
en överskattad sådan
alla hålen går att laga
det är tryggast maskerat som våran
men det är bortom min kontroll
trots en sammanfattning
ett resultat baserat på noll
kräver all form av uppskattning




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-04 13:33



Bookmark and Share


    Rezuth
Fantastisk, nästan lika bra som David Bowie ;)
2011-01-23

  Lilla My* VIP
"Cinematiskt regn" Detta gillar jag!! Riktigt snyggt!!!
Blir lite som lyxfällan och svek i en och samma! Bravo!!
2011-01-03

  L I V
Jag är ingen vän av rim...men det här var innovativt nytänk och ja, jag tyckte helt enkelt om den här läsningen
2010-12-05

  aol
bra skriftat
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike