Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra söndagen i Advent


200. Jag fryser


Månen vandrar mellan glest frostmoln
Gräset är rimfrostvitt och svalt
Det blåser en råkall vind
kring mina drömmar
Jag fryser
Jag längtar efter livets värme
Jag väntar på ett Barn

Ett barn
som skall komma med stor glädje
Ett Barn
som skall komma med det sanna Ljuset
Ett Ljus som skiner klart
Ett Ljus som lyser och värmer

Ett barn
som skall komma med nådens rike
Ett barn
som skall komma med Guds rike
Ära åt Gud i höjden




Fri vers av Maria T
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-04 16:18



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det ljuset behövs mer och mer i världen idag

"Ett Barn
som skall komma med det sanna Ljuset
Ett Ljus som skiner klart
Ett Ljus som lyser och värmer"

Glad att det finns och ständigt tränger undan mörker

Ära åt Gud i höjden!
2010-12-19

  Eaglemountains VIP
Oavsett om inte barnet föddes i december så är
det viktiga i texten:


"Ett barn
som skall komma med stor glädje
Ett Barn
som skall komma med det sanna Ljuset"


"Ett barn
som skall komma med nådens rike
Ett barn
som skall komma med Guds rike
Ära åt Gud i höjden"

Tack Maria för denna text!
2010-12-16

    Annika J
Jag blir varm när jag läser din fina dikt om barnet som föds. Fröjdas vart sinne... !
2010-12-08

  aol
så hoppfullt vackert,
2010-12-07

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-12-04

  walborg
Jag delar till fullo Din väntan och Din glädje - Guds gåva till oss alla som vill ta emot.
2010-12-04

  Bibbi VIP
Så viktigt att vänta och ta emot detta lilla barn.

Massor av aplåder!
2010-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Och som INTE föddes i december.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T