Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen väntar inte..


Snöflingan som smälte i din hand
mörkret som vred sig runt ditt bröst
vi som bara fanns i dina drömmar
jorden som fyllde och tystade din röst
vi som glömt vilka ni var
någon har dött för det vi har

att vinna är inte alltid störst
ibland finns mer att få än första pris
att som törstig släcka någon annans törst




Fri vers av Herr Ångest
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-04 22:32



Bookmark and Share


  Nerdissta
oh, jag giller verkligen den här :D "applåder"
2010-12-09

  Annie b'larsson VIP
Fastnar också för sista raden. Fint!
2010-12-05

  alvan
Åh föll på den sista meningen... Vackert!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest