Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönbete



Så var det liderliga Ada från Kvibille
väldigt trött på sin sedesamma kille
strödde hon förslagen
persilja på magen
och sa: fatta så grönt det är nu Ville!!




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 667 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-12-05 08:13



Bookmark and Share


  Markattan
He, he, kommer att tänka på denna nästa gång jag har vägarna förbi Kvibille.
2011-02-12

  papessa
Ada visse vad hon Ville

persilja är numera inne....

friskt och grönt och jätteskönt

blev han omvänd nu ----din kille.....
2011-01-19

    J. Herward
Ja, man får ju inte vara för fin i kanten... Om ni förstår vad jag menar;) lite fräck och väldigt, som alltid rimmar väl!:)
2011-01-19

  Mr Lindemann VIP
Jag hävdar med det bestämdaste här att du uttrycker dig bra

Grönbete, liksom
2011-01-07

  Maria T
Ett gott skratt
Lite grönt på allt det vita
2011-01-06

  Eva Langrath VIP
Tack för ett härligt kvälls skratt
2011-01-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hur kunde jag missa den här
Tack för gapskratt så här sista
dagen på året
2010-12-30

  Rune Thorsell
Numer finns, som alla vet, ett otal preparat
att ändra hårkulör, en himla massa fabrikat
håret kan man tona nu i valfri färgnyans
exempelvis i lila — snacka då om elegans!
Eller — för att komma fram till själva saken:
Hur vore det med liten buske grön och Ada naken?
Skulle inte det få sprätt på henes pojkväns redskap?
Eljest finns ju alltid gräslök som beredskap.
2010-12-11

  Lilla My* VIP
"Allt som är grönt grönt tycker jag är vackert...för min lilla vän är poetissan här! " Härligt Bodil!! Går mot kylen och Kvibillen...:)
2010-12-11

  Amorina
Ha, ha, ha... helt underbar! Tack för skrattet! :)
2010-12-11

  Myy VIP
Haa, haa, en perfekt början på dagen med en stor kopp kaffè. Tack för en underbar guldkant i blöjbytestillvaron!!
2010-12-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
ôpp å håpp:)
2010-12-09

  ULJO
Det är svårt att hålla sig för skratt när man läser dina limerickar. Tack för det.
2010-12-07

  Sunlight
hahaha Tack underbara Bodil för ett välgörande skratt! :D
2010-12-06

  Monika A Mirsch VIP
grönt klär på magen och dig, du tjusiga poet i Kvillebille
2010-12-06

  Anna*
Underbar limerick med flera djup! Applåderar
2010-12-06

  © anakreon VIP
Persilja på magen?!?
Nu dillar du väl
i alla fall?!?
skrattar
Calle
2010-12-05

  erkki
Hon skriver igen kära Bodil från Värmland
Så jag härmar efter med limrick från Härmland
En underbar dikt
långt från snöskottningsplikt
Man sitter här - road - i Skärmland
2010-12-05

  aol
tack för ett gott skratt satte kaffet i vrångstrupen,
hahahosthahaha, kram tack vännen för att du finns,
2010-12-05

  Njord
Tack för att du fick mig att skratta i denna grå snöiga december morgon!
2010-12-05

    Maria Malm
Ja, det är viktigt att krydda rätt!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg