Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Lyckorus,
Rosa elefanter &
Moln till skor.

Rosa solglasögon,
Blåa ögon &
Mjuka tankar.

Djupa andetag,
Varma kroppar &
Ivriga händer.

En förälskad tankegång,
Ett förälskat beteende &
Kärlek i ord.




Fri vers av Katten
Läst 382 gånger
Publicerad 2010-12-06 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten