Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli sedd

 

De djupaste vatten rinner sakta

så som min själ skriker längtan

när all min kraft är bortom

om du ser de jag ger av mig

om du hör min önskan

hur ska jag veta ......




 




Fri vers av Lindizz
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-05 21:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, fåordigt och berörande så
kan anses vara att jag tycker den är mer än lovvärd
i sitt uttryck och mkt läsvärd
2010-12-06

  C.Källner
eteriskt
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz