Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrostens rike




Att vandra i rimfrostens rike,
se skönheten kyssa var gren.
Små blommor som bugar i dike,
en trolskhet i morgonens sken.

När tyshetens gryning bestiger,
var fura, var gran och var en.
Då vita små flingorna niger,
och luften känns ren, ack så ren.

Då vandrar jag blott i min saga,
och njuter av varje minut.
Ty livet så mjukt mig behaga,
må aldrig min morgon ta slut.





EM/2010




Fri vers av Madjori
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-06 10:43



Bookmark and Share


  Seglaren
andaktsfull. bra rimmat
Tack för den
2010-12-06

  Bjarne Nordbö
Tycker det här var bra, trots att jag har svårt för rim.
2010-12-06

  ULJO
Skön vandring i rimfrostens rike, jag önskar at jag var med dig där.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori