Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig.

Längtan ligger som en tät dimma i mitt hjärta.

Saknaden fyller min hjärna med sågspån.

Kärleken till dej fyller min kropp med gelé.



Kom hem älskade, kom hem!

Det är kallt här utan dej.



Kom och värm min längtande kropp.

Kom och blås bort dimman i mitt hjärta.

Kom och gräv bort sågspånet i min hjärna.

Kom och gör mig stabil.



Kom hem älskade, kom hem!

Jag behöver dig.




Fri vers av Katten
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-06 12:40



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja nog får man sågspån i hjärnan då o då!
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten